#### Question 1

D

Work backwards. So 95+8 = 103

103-3 = 100

100/5 = 20

## Difficulty Rating

3/10

#### Question 2

A

Add up all of the numbers and divide it by the number of instances: ## Difficulty Rating

3/10

#### Question 3

4

So the highest number that goes into 12 and 20

## Difficulty Rating

3/10

#### Question 4

D

Numbers going up in 9s. So next will be 72 and 81

2/10

C

9 * 120 = 1080g

## Difficulty Rating

3/10

#### Question 6

C

6+7 = 13 minutes marking.

13+2 = 15 minutes marking + checking

15 * 28 = 420minutes

420/60 = 7 hours

## Difficulty Rating

5/10

#### Question 7

B

A+C+D = 70%. Therefore, 30% chose B.

If 25% = 320, what does 30% = ?

The approach is to use HCF of 25 and 30 which is 5%. Work out 5% first of 320

This equals 64

Then 64 * 6 (given that 30/5% = 6 times)

Total is 384

## Difficulty Rating

5/10

#### Question 8

A

Go in 3 stages per below

21:20 to 22:00 = 00:40

22:00 to 06:00 = 08:00

06:00 to 06:15 = 00:15

Add them up to get 08:55

4/10

C

104 * 3/8 = 39

5/7 & 98 = 70

70-39 = 31

## Difficulty Rating

6/10

#### Question 10

A

Total number of numbers = 6

Odd numbers = 6

Chance = 100% or 6/6

## Difficulty Rating

4/10

#### Question 11

D

Add up all of the heights which comes to 221,642. Then divide by the number of instances which is 8

Nearest is D 27,700

## Difficulty Rating

5/10

#### Question 12

B

£120 * 85/100 = £102

## Difficulty Rating

3/10

#### Question 13

B

Mode is most frequent number

## Difficulty Rating

3/10

#### Question 14

C

Put in neat column format if it helps

2.22

22.20

0.20

2.02

2/10