a) 4

b) Supermarket C

c) Supermarket A

## Difficulty Rating

2/10

#### Question 2

a) 26

b) (32+9+6)=47 * (9-6) = 141 – (9-6) = 138

## Difficulty Rating

4/10

#### Question 3

a) 20p

£2.00 – £1.20 = 80p

80p/4 = 20p

b) 6

£1.00 = 100pence

100/15=6.67

So 6 whole kiwi fruits

3/10

2/10

16

48/3 = 16

2/10

5/10

4/10

a) 15

99-84

b) 9

63 – 54

3/10

## Difficulty Rating

5/10

#### Question 10

12

Many options here

2/10

a) 6

b) CUBE

7/10

73

100-73 = 27

128-100 = 28

3/10

3/10

a) Belfast

b) 10 minutes

c) See below

## Difficulty Rating

4/10

#### Question 15

a) 38.5C

b) See below

Draw lines to get a more accurate answer for a)

4/10

49

## Difficulty Rating

3/10

#### Question 17

a) 55%

100% – 25% – 15% – 5%

b) 5

25% of 20 = 1/4 * 20

4/10

3/10

2/10

3/10

4/10

## Difficulty Rating

3/10

#### Question 23

a) 5cm

Length depends on whether you are looking at a print out or on screen

b) 50°

## Difficulty Rating

3/10

#### Question 24

24

Do inverse which is 624/26 = 24

3/10

3/10

15.6kg

60.4kg – 44.8kg

## Difficulty Rating

4/10

#### Question 27

17

Star = 4 from middle row.

Smilie Face = 7 from first column

Heart = 6 from first row (16-4) = 12/2

So heart + Star + Smilie Face = 4+7+6

6/10

6/10

4/10

7/10

## Difficulty Rating

5/10

#### Question 32

a) 12mins

60mins/5 = 12mins

b) 54mins

10:30-09:36 = 54mins

## Difficulty Rating

7/10

#### Question 33

i) -5m

ii) 19m

11m + 8m

iii) 8m

19m less where the bucket is which is 3m. So difference is 16m. Half way is 8m that needs to be unwound

7/10