1019

1/10

164

1/10

2737

1/10

86

## Difficulty Rating

1/10

#### Question 5

1.05

Put into the following format to help (so add a zero onto the 4.6 to make it easier to read):

4.60

– 3.55

2/10

4/10

3/10

a) 1500

Round down

b) 8890

Round up

## Difficulty Rating

2/10

#### Question 9

70

1. Use BIDMAS. (7+3) x 11 = 10 x 11 = 110
2. 7+ (3×11) = 40
3. 110-40 = 70

4/10

3/10

4/10

5/10

6/10

## Difficulty Rating

4/10

#### Question 15

a) 0.24

6/25 = 24/100 = 0.24

b) 1.20

Convert all to decimals

So 0.35 + 0.6  + 0.25

## Difficulty Rating

5/10

#### Question 16

a) 7hours 27mins

10.17pm – 11.00pm = 43minutes

11.00pm – 05:00am = 6 hours

05:00am – 05:44am = 44minutes

43mins + 6hours + 44mins

b) 800kmph

5600km/7 hours = 800km ph

6/10

5/10

5/10

5/10

4/10

## Difficulty Rating

5/10

#### Question 22

a) 4

1. Mean of 7 numbers = 12. Total = 84
2. If 8th number added and mean is 11, total must now be 88 (8*11)
3. So , the number included = 88-84 = 4

4/10

3/10

a) See below

b) 7 &10

3/10